Bemutatkozás

Kiss Szilvia vagyok, két gyermekes édesanya, egy csodálatos 6 éves kislány és egy vagány 3 éves kisfiú boldog édesanyja.

Minden évben hónapokkal előbb megtervezem a gyermekeim szülinapi partiját, időben felkészülök mindenre, kérdezgetem őket, ami persze hétről hétre változik :), egyik héten Frozen, másik héten Kishableány parti. Szóval nem is olyan egyszerű, ugye?

Imádom a kreatív dolgokat és szeretem a különleges dekorációkat. Vállalkozó édesanyaként, fontos számomra, hogy mindig minden vállalkozásomnál a maximalizmusra törekedjek. Az ötletem 2022 novemberében jött, amikor a kislányom 5. születésnapját szerveztem, észrevettem, hogy mennyire élvezem ezt az egész folyamatot, a sokszínű felépítés lehetőségét és ami a legfontosabb: a gyermekek felhőtlen jókedvét és boldogságát, amit ilyenkor látok rajtuk! 🙂 , és számomra ez a legfontosabb.

Majd ezután jött a kérdés a kislányomtól: Anya, mikor szervezed a következő partit, mert ez volt életem legjobb bulija. És itt eldöntöttem, és bele is vágtam azonnal, és mára létrejött a Pizsiparti 🙂